Χαιρετισμός από το νέο ΔΣ του ΣΔΥΕΝΚ

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη του Συλλόγου για την ευρύτατη συμμετοχή τους στις εκλογές.

Πρέπει όμως μα επισημανθεί, ότι θα ήταν ευχής έργο, στις επόμενες εκλογές να υπάρχουν υποψηφιότητες και από τα Ειρηνοδικεία της Περιφέρειας, τόσο του Πρωτοδικείου Σύρου, όσο και του Πρωτοδικείου Νάξου. Είναι αδιανόητο σε ένα Σύλλογο που περιλαμβάνει μέλη από ολόκληρο το Νομό Κυκλάδων, να μην εκπροσωπούνται τα Ειρηνοδικεία.
Να σημειωθεί, ότι η σύγχρονη τεχνολογία, καθιστά ευχερή την επικοινωνία όλων των μελών του Συλλόγου, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία κάποιου μέλους στη Σύρο. Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε, σκοπεύει να κινηθεί το νέο ΔΣ του Συλλόγου μας, με την δημιουργία ιστοσελίδας, την δυνατότητα επικοινωνίας με Skype, την τηλεδιάσκεψη, κ.α.
Προς το παρόν και έως ότου καλυφθεί αυτό το κενό, θα καταβληθεί προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωσή σας μέσω Fax και e-mail. Εν όψει μάλιστα της γενικής Συνέλευσης της 9ης Ιανουαρίου 2015, προσκαλούνται όλοι οι συνάδελφοι της Πρωτοδικειακής περιφέρειας Σύρου και Νάξου, να τοποθετηθούν επί των θεμάτων που θα συζητηθούν.

Θερμές ευχές για το νέο έτος.
Για το ΔΣ του ΣΔΥΕνΚ

         Ο Πρόεδρος                              Η Γραμματέας

   Δημήτριος Καράβολας                  Έλενα Φραγκίδου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το email σας δεν θα δημοσιοποιηθεί.


*